Guns N’ Rosesin Richard Fortus toipuu hyvin

Legendaarisen Guns N’ Roses -yhtyeen kitaristi Richard Fortus joutui pahaan moottoripyöräonnettomuuteen vuonna 2015, ja hän sai varsin vakavia vammoja. Fortus joutui viettämään ensin jonkin aikaa sairaalassa, kun onnettomuus tapahtui syyskuun 17. päivänä. Fortusilla oli muun muassa luunmurtumia ja vaurioita sisäelimissä.

Guns-n-roses

Konsertit vaarassa

Kaikeksi onneksi 48-vuotias Fortus on nyt toipunut täysin, mutta hän joutui kuitenkin perumaan esiintymisiä toisen yhtyeensä The Dead Daisiesin kanssa. Fortus kertoi lehdistölausunnossaan näin: “Syyskuun 17. päivänä, 2015 jouduin moottoripyöräonnettomuuteen. Sen seurauksena minulta murtui lapaluu, solisluu, kuusi kylkiluuta ja varvas. Lisäksi keuhkoni ja maksani vaurioituivat, olen mustelmilla ja sain aivotärähdyksen. Hämmästyttävää kyllä, lääkärini sanoi, että tulisin toipumaan täysin. En ole koskaan ennen urani aikana joutunut perumaan esiintymisiä, mutta nyt joudun valitettavasti tekemään niin Australian ja Uuden Seelannin osalta tämän kiertueen aikana”.

Yhdessä KISS:in kanssa takaisin

Nyt kaikki näyttää kuitenkin jo hyvältä, ja The Dead Daisies odottaa innolla uutta konserttiaan, jossa se esiintyy yhdessä erään raskaan musiikin suurimman legendan – The Kiss-yhtyeen kanssa. Fortus tuli kuitenkin tunnetuksi nimenomaan Guns and Rosesin jäsenenä, ja eittämättä Roses on varsin legendaarinen yhtye. Sen osoittaa muun muassa se tosiasia, että bändistä on tehty aivan ikioma videokolikkopeli Guns N’ Roses, jonka suominetticasino esittelee. Kyseessä ei ole mikä tahansa videoslotti, vaan ruotsalaisen pelialan edelläkävijän Net Entertainmentin historian kallein peli! Investoinnit näkyvät pelin laadussa ja visuaalisessa ulkoasussa. Jos olet online-pelien ystävä, kannattaa tätä peliä käydä vilkaisemassa. Mukana on luonnollisesti paljon Guns N’ Roses -materiaalia: videoita, kuvia ja musiikkia.

Guns N’ Roses tekee paluun?

Tällä hetkellä liikkuu hurjia huhuja, joiden mukaan Guns N’ Roses olisi julkaisemassa uutta musiikkia ja tekemässä jopa paluuta konserttilavoille. Tämä on jokaisen bändin fanin salainen unelma, ja mielenkiinnolla odotamme, onko huhuissa perää. Kenties Sweet Child of Mine ja muut hitit kajahtavat kohta aivan uuden fanisukupolven soittolistoilla.

Desmond Skiles